Vanaf 5 juli weer dienst in de Adriaen Janszkerk

Beste gemeenteleden en belangstellenden,

Vanaf zondag 5 juli mogen we weer samenkomen in de Adriaen Janszkerk!

Om op een verantwoorde manier samen te kunnen komen, is een gebruiksplan opgesteld, klik hier. Wij verheugen ons erop om velen van jullie weer in de kerk te ontmoeten.

Je bent van harte welkom in de dienst. Let wel op de volgende huisregels:

  • Heb jij of één van je gezinsleden verkoudheidsklachten of koorts, blijf dan thuis
  • Tussen kerkgangers dient anderhalve meter afstand gewaarborgd te worden.
  • Huisgenoten mogen bij elkaar zitten.
  • Loop niet nodeloos heen en weer
  • Volg de aanwijzingen op van coördinatoren (met fluorescerend keycord)
  • Geen ontmoeting en consumptie na afloop in de kerk
  • Beperk bezoek aan het toilet in de kerk tot een minimum
  • We gaan rij voor rij naar buiten door de dichtstbijzijnde deur, beginnend bij de achterste bank en als laatste de balkons

Aanmelden

Met de anderhalve meter regel is er slechts ruimte voor ongeveer 100 mensen. Om dit te reguleren, dien je vooraf gratis tickets te reserveren via de website (button bij de betreffende dienst). Dit kan tot vrijdagavond 19.00 uur voorafgaand aan de dienst. Als je geen toegang hebt tot internet kan je je telefonisch aanmelden bij Renata van Mastrigt (06-24916845). Ook als je geen lid bent van onze gemeente: van harte welkom! Afhankelijk van de belangstelling is het mogelijk dat het aantal zitplaatsen niet toereikend is en je geen zitplaats meer kunt reserveren. De diensten zijn ook te beluisteren via de Kerkomroep. Aan Live streaming met beeld wordt gewerkt.

Wat kun je verwachten?

Toegang is alleen bij de ingang onder de toren. Daar heeft zich mogelijk een wachtrij gevormd. Houd alsjeblieft afstand van elkaar.

Je wordt hier begroet door een coördinator die vraagt naar je gezondheid. Na gebruik van de desinfecterende handgel word je vervolgens je zitplaats aangewezen. Overal in het gebouw dien je de 1,5 meter afstand in acht te nemen. Om die reden word je gevraagd bij binnenkomst direct naar je zitplaats te gaan en na de dienst het kerkgebouw te verlaten. Ook op het kerkplein word je verzocht de geldende voorschriften na te leven. Helaas is het nog niet toegestaan voor en na de dienst gezamenlijk koffie te drinken.

Collecte

De collecte zal bij de uitgang plaats vinden en daarnaast is het uiteraard blijvend mogelijk om geld over te maken.

We begrijpen dat het stellen van regels niet zo gastvrij overkomt, maar in de huidige tijd kunnen wij helaas niet anders.

Hartelijke groet, de taakgroep (kerkenraad) van de Adriaen Janszkerk

Geplaatst in Archive.