We mogen weer samenkomen – blijf online bijdragen aan de collecte!

(Corona-update 26 juni 2020)

Beste gemeenteleden & belangstellenden,

Vanuit de overheid is er ruimte geboden om weer samen te komen m.i.v. de maand juli. Omdat we met twee kerkgebouwen en aparte commissies te maken hebben, hebben we daar geen uitgewerkt gezamenlijk plan voor. Houd u de aparte berichtgeving van de Adriaen Janszkerk en de Pelgrimskerk in de gaten via de mailings en nieuwsberichten op de site.

We merken dat de meeste mensen er ontzettend naar uitkijken om weer samen te mogen komen. Juist in deze periode van gedwongen afzien, beseffen we ook het mooie en niet-vanzelfsprekende dat we een gemeente met elkaar mogen vormen! Laten we ons vasthouden aan onze God die als Koning regeert, die niet sluimert of slaapt (Psalm 121), en met zijn Geest in ons wil wonen.

Collecte

Met ingang van juli kunt u in de diensten – bij de uitgang van de kerk – bijdragen aan de collecte.  Je kunt uiteraard ook blijven bijdragen via de volgende links: voor de diaconie (eerste zak) en voor de kerk (tweede zak). Van harte aanbevolen!

Hulp nodig

Als er iemand is die hulp nodig heeft bij praktische zaken, dan kan er voor de Adriaen Janszkerk contact opgenomen worden met Mark Engelbracht: markengelbracht@hotmail.com, whatsapp of bellen 0642341965 en voor de Pelgrimskerk met Wim Biezepol: w.biezepol@outlook.com, whatsapp of bellen 0651292407

Hartelijke groet en zegen,

De kerkenraad van de Hervormde Gemeente Rotterdam-IJsselmonde
Geplaatst in Archive.