Collectebonnen

Geven via App Kerk in IJsselmonde vervangt de collectebonnen

Door de komst van onze App ‘Kerk in IJsselmonde’ voor leden van de gemeente, waarin de optie ‘geven’ is opgenomen, zullen wij per 31-12-2021 stoppen met het faciliteren van collectebonnen. Geven via de App heeft voor u dezelfde voordelen als collectebonnen en voor ons scheelt het aanzienlijke tijd en administratiekosten. Uw bijdragen via de App zijn ook aftrekbaar voor uw belastingaangifte.

Besteld u altijd collectebonnen? Probeer vanaf nu de ‘geven’ functie in de App! Laad uw saldo op en geef op zondag vanuit uw saldo aan het doel waaraan u wilt geven.
Heeft u hierover vragen, neem dan even contact met ons op per Email: penningmeester.cvk@kerkinijsselmonde.nl.

Collectebonnen

Zijn beschikbaar in coupures van € 0,75 – € 1,00 – € 1,50 en € 2,00 (20 per vel) en u kunt ze geven in alle collecten van onze eigen kerk(diensten).
Onze kerk behoort tot die instellingen waaraan u giften kunt geven, welke door de fiscus als aftrekpost van uw inkomen worden geaccepteerd, mits ze een bepaalde drempel overschrijden. In de vorm van een zogenaamde lijfrente zijn zelfs uw giften zonder drempel aftrekbaar. De kerkrentmeesters willen u daar graag meer over vertellen als u dat wilt. Het blijft overigens gewoon mogelijk om met geldmunten te blijven betalen.

Hoe kom ik aan de collectebonnen?

Collectebonnen kunt u bestellen op deze website door het invullen van het formulier onder deze knop: .

Na betaling kunnen de bonnen met een leveringstermijn van 2 weken voor de Pelgrimskerk op zondag na de dienst worden afgehaald bij Anneke Luijten. Bestellingen voor de Adriaen Janszkerk worden thuisbezorgd (mits in de sectie). Collectebonnen zijn ook verkrijgbaar tijdens de inloopochtenden op dinsdag in de Adriaen Janszkerk.
Betaling van collectebonnen kan gedaan worden naar: NL78 INGB 0003 6819 00 t.n.v. Herv. gem. R’dam-IJsselm. inz collectebonnen.