N.a.v. de laatste ontwikkelingen…

(Update 30 juni 2021)

De enige beperkingen/richtlijnen die op dit moment nog gelden zijn de richtlijnen om op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten en u vooraf op te geven. Medewerkers zullen u in de kerk een plaats toewijzen. Dat betekent gelukkig weer redelijk wat vrijheid, vergeleken met de tijd die achter ons ligt! Zo mogen we weer zingen en koffie drinken na de dienst in de buitenlucht. Weet u/je welkom om de dienst te bezoeken, juist als u lange tijd niet geweest bent!

Namens de kerkenraad van de Hervormde Gemeente

(Update 8 juni 2021)

Na een halfjaar is de lockdown inmiddels beëindigd en ontwikkelen de cijfers zich de goede kant op. Dat betekent dat er ook in de kerk weer wat meer versoepelingen mogelijk zijn. We volgen in principe de richtlijnen die de landelijke Protestantse Kerk adviseert. Dat betekent dat er op dit moment in een gewone dienst op zondagmorgen max. 60 bezoekers aanwezig kunnen zijn, exclusief medewerkers, inclusief kinderen. Dat is gelukkig al weer een verdubbeling ten opzichte van de afgelopen periode. Een beperkt aantal liederen mag op spreekniveau worden meegezongen.

Om de diensten bij te wonen, dient u zich nog steeds wel van tevoren aan te melden en zullen er medewerkers zijn die u een plaats toewijzen, op onderlinge afstand van 1,5 meter.

Ook doordeweeks mogen er weer bijeenkomsten plaatsvinden in het kerkgebouw, uiteraard met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen.

Als er verdere versoepelingen komen zullen we deze als kerk ook doorvoeren en de gemeente daarover informeren.

Namens de kerkenraad van de Hervormde Gemeente

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws.