Nieuwe opzet kringen in de AJK

De afgelopen periode (tot aan Corona…) hebben we veel nieuwe mensen mogen verwelkomen in de Adriaen Janszkerk. We staan nu voor de uitdaging dat mensen elkaar eigenlijk nog nauwelijks kennen… Een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen is via een kring. Alle belangstellenden zijn welkom!

Een kring is ook bij uitstek een plek om samen met anderen het geloof verder te ontdekken & te verdiepen. We willen vanaf september 2020 een aantal nieuwe groepen vormen, rondom verschillende thema’s. We hopen op een mooie mix van mensen en een gevarieerd aanbod wat thema´s betreft.

In het onderstaande filmpje wordt de nieuwe opzet kort uitgelegd:

Al lijkt het misschien nog vroeg, we willen je vragen je zo snel mogelijk op te geven, liefst vóór 31 juli, via het mailadres groepen.ajk@kerkinijsselmonde.nl . We nemen dan eind augustus/begin september contact met je op om verder af te stemmen. Zo hopen we een voortvarende start te kunnen maken.

We hopen je te ontmoeten op één van onze kringen!

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws.